Πυξ Λαξ Μέλη : Οι Blues Company είναι μια πολυεθνική μπάντα με οκτώ μέλη - Teacher em 56th junior high school.

Τα βασικά μέλη του συγκροτήματος ήταν οι φίλιππος πλιάτσικας, ο μπάμπης στόκας και ο μάνος ξυδούς. Τα εναπομείναντα μέλη δήλωσαν χαρακτηριστικά πως «οι πυξ λαξ δεν μπορούν να υπάρξουν χωρίς τον μάνο και το συγκρότημα έχει οριστικά . Teacher em 56th junior high school. Τα ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος ήταν οι φίλιππος πλιάτσικας, . Ηλεκτρική κιθάρα, ακουστική κιθάρα, τύμπανα, πλήκτρα, ακορντεόν, μπάσο.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα μέλη του . Με Πυξ-Λαξ το 45ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στη Λάρισα
Με Πυξ-Λαξ το 45ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στη Λάρισα from www.larissanet.gr
Για μεγάλο χρονικό διάστημα μέλη του . Τα εναπομείναντα μέλη δήλωσαν χαρακτηριστικά πως «οι πυξ λαξ δεν μπορούν να υπάρξουν χωρίς τον μάνο και το συγκρότημα έχει οριστικά . Φίλλιπος πλιάτσικας, μπάμπης στόκας και μάνος . Τα ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος ήταν οι φίλιππος πλιάτσικας και μπάμπης στόκας, ενώ σε αυτούς προστέθηκε αργότερα και ο μάνος ξυδούς. Teacher em 56th junior high school. Οι πυξ λαξ (ονομασία προερχόμενη από την αρχαιοελληνική γλώσσα που σημαίνει με. Τα ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος ήταν οι φίλιππος πλιάτσικας, . Τα βασικά μέλη του συγκροτήματος ήταν οι φίλιππος πλιάτσικας, ο μπάμπης στόκας και ο μάνος ξυδούς.

Τα βασικά μέλη του συγκροτήματος ήταν οι φίλιππος πλιάτσικας, ο μπάμπης στόκας και ο μάνος ξυδούς.

Τα βασικά μέλη του συγκροτήματος ήταν οι φίλιππος πλιάτσικας, ο μπάμπης στόκας και ο μάνος ξυδούς. Το φθινόπωρο του 2009, και ενώ ο καθένας από τα μέλη . Για μεγάλο χρονικό διάστημα μέλη του . Teacher em 56th junior high school. Εργασία για το μάθημα της πληροφορικής. Φίλλιπος πλιάτσικας, μπάμπης στόκας και μάνος . Οι πυξ λαξ (ονομασία προερχόμενη από την αρχαιοελληνική γλώσσα που σημαίνει με. Τα εναπομείναντα μέλη δήλωσαν χαρακτηριστικά πως «οι πυξ λαξ δεν μπορούν να υπάρξουν χωρίς τον μάνο και το συγκρότημα έχει οριστικά . Ηλεκτρική κιθάρα, ακουστική κιθάρα, τύμπανα, πλήκτρα, ακορντεόν, μπάσο. Ήρθαν εδώ για να μείνουν. Οι πυξ λαξ αποχαιρετούν το κοινό τους, για να μην αναγκαστούν να το προδώσουν αργότερα! Τα βασικά μέλη του συγκροτήματος ήταν οι φίλιππος πλιάτσικας, ο μπάμπης στόκας και ο μάνος ξυδούς. Τα ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος ήταν οι φίλιππος πλιάτσικας και μπάμπης στόκας, ενώ σε αυτούς προστέθηκε αργότερα και ο μάνος ξυδούς.

Οι πυξ λαξ αποχαιρετούν το κοινό τους, για να μην αναγκαστούν να το προδώσουν αργότερα! Το φθινόπωρο του 2009, και ενώ ο καθένας από τα μέλη . Τα βασικά μέλη του συγκροτήματος ήταν οι φίλιππος πλιάτσικας, ο μπάμπης στόκας και ο μάνος ξυδούς. Για μεγάλο χρονικό διάστημα μέλη του . Τα εναπομείναντα μέλη δήλωσαν χαρακτηριστικά πως «οι πυξ λαξ δεν μπορούν να υπάρξουν χωρίς τον μάνο και το συγκρότημα έχει οριστικά .

Teacher em 56th junior high school. Ξεκίνησαν πολλοί, κατέληξαν σόλο. - Rockwave.gr
Ξεκίνησαν πολλοί, κατέληξαν σόλο. - Rockwave.gr from rockwave.gr
Ηλεκτρική κιθάρα, ακουστική κιθάρα, τύμπανα, πλήκτρα, ακορντεόν, μπάσο. Ήρθαν εδώ για να μείνουν. Οι πυξ λαξ (ονομασία προερχόμενη από την αρχαιοελληνική γλώσσα που σημαίνει με. Τα ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος ήταν οι φίλιππος πλιάτσικας και μπάμπης στόκας, ενώ σε αυτούς προστέθηκε αργότερα και ο μάνος ξυδούς. Τα βασικά μέλη του συγκροτήματος ήταν οι φίλιππος πλιάτσικας, ο μπάμπης στόκας και ο μάνος ξυδούς. Τα βασικά μέλη του συγκροτήματος ήταν οι φίλιππος πλιάτσικας, ο μπάμπης στόκας και ο μάνος ξυδούς. Teacher em 56th junior high school. Οι πυξ λαξ αποχαιρετούν το κοινό τους, για να μην αναγκαστούν να το προδώσουν αργότερα!

Για μεγάλο χρονικό διάστημα μέλη του .

Teacher em 56th junior high school. Τα βασικά μέλη του συγκροτήματος ήταν οι φίλιππος πλιάτσικας, ο μπάμπης στόκας και ο μάνος ξυδούς. Ήρθαν εδώ για να μείνουν. Για μεγάλο χρονικό διάστημα μέλη του . Φίλλιπος πλιάτσικας, μπάμπης στόκας και μάνος . Τα ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος ήταν οι φίλιππος πλιάτσικας, . Τα βασικά μέλη του συγκροτήματος ήταν οι φίλιππος πλιάτσικας, ο μπάμπης στόκας και ο μάνος ξυδούς. Για μεγάλο χρονικό διάστημα μέλη του . Οι πυξ λαξ αποχαιρετούν το κοινό τους, για να μην αναγκαστούν να το προδώσουν αργότερα! Τα ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος ήταν οι φίλιππος πλιάτσικας και μπάμπης στόκας, ενώ σε αυτούς προστέθηκε αργότερα και ο μάνος ξυδούς. Εργασία για το μάθημα της πληροφορικής. Το φθινόπωρο του 2009, και ενώ ο καθένας από τα μέλη . Τα βασικά μέλη του συγκροτήματος ήταν οι φίλιππος πλιάτσικας, ο μπάμπης στόκας και ο μάνος ξυδούς.

Τα βασικά μέλη του συγκροτήματος ήταν οι φίλιππος πλιάτσικας, ο μπάμπης στόκας και ο μάνος ξυδούς. Teacher em 56th junior high school. Ηλεκτρική κιθάρα, ακουστική κιθάρα, τύμπανα, πλήκτρα, ακορντεόν, μπάσο. Τα εναπομείναντα μέλη δήλωσαν χαρακτηριστικά πως «οι πυξ λαξ δεν μπορούν να υπάρξουν χωρίς τον μάνο και το συγκρότημα έχει οριστικά . Οι πυξ λαξ αποχαιρετούν το κοινό τους, για να μην αναγκαστούν να το προδώσουν αργότερα!

Ηλεκτρική κιθάρα, ακουστική κιθάρα, τύμπανα, πλήκτρα, ακορντεόν, μπάσο. Πυξ Λαξ: Υπάρχουν Χρυσόψαρα Εδώ; (1999)
Πυξ Λαξ: Υπάρχουν Χρυσόψαρα Εδώ; (1999) from 2.bp.blogspot.com
Για μεγάλο χρονικό διάστημα μέλη του . Τα εναπομείναντα μέλη δήλωσαν χαρακτηριστικά πως «οι πυξ λαξ δεν μπορούν να υπάρξουν χωρίς τον μάνο και το συγκρότημα έχει οριστικά . Τα ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος ήταν οι φίλιππος πλιάτσικας, . Τα ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος ήταν οι φίλιππος πλιάτσικας και μπάμπης στόκας, ενώ σε αυτούς προστέθηκε αργότερα και ο μάνος ξυδούς. Για μεγάλο χρονικό διάστημα μέλη του . Τα βασικά μέλη του συγκροτήματος ήταν οι φίλιππος πλιάτσικας, ο μπάμπης στόκας και ο μάνος ξυδούς. Για μεγάλο χρονικό διάστημα μέλη του . Οι πυξ λαξ (ονομασία προερχόμενη από την αρχαιοελληνική γλώσσα που σημαίνει με.

Οι πυξ λαξ αποχαιρετούν το κοινό τους, για να μην αναγκαστούν να το προδώσουν αργότερα!

Φίλλιπος πλιάτσικας, μπάμπης στόκας και μάνος . Τα βασικά μέλη του συγκροτήματος ήταν οι φίλιππος πλιάτσικας, ο μπάμπης στόκας και ο μάνος ξυδούς. Τα βασικά μέλη του συγκροτήματος ήταν οι φίλιππος πλιάτσικας, ο μπάμπης στόκας και ο μάνος ξυδούς. Τα ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος ήταν οι φίλιππος πλιάτσικας, . Για μεγάλο χρονικό διάστημα μέλη του . Για μεγάλο χρονικό διάστημα μέλη του . Τα βασικά μέλη του συγκροτήματος ήταν οι φίλιππος πλιάτσικας, ο μπάμπης στόκας και ο μάνος ξυδούς. Ηλεκτρική κιθάρα, ακουστική κιθάρα, τύμπανα, πλήκτρα, ακορντεόν, μπάσο. Τα ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος ήταν οι φίλιππος πλιάτσικας και μπάμπης στόκας, ενώ σε αυτούς προστέθηκε αργότερα και ο μάνος ξυδούς. Teacher em 56th junior high school. Οι πυξ λαξ (ονομασία προερχόμενη από την αρχαιοελληνική γλώσσα που σημαίνει με. Εργασία για το μάθημα της πληροφορικής. Το φθινόπωρο του 2009, και ενώ ο καθένας από τα μέλη .

Πυξ Λαξ Μέλη : Οι Blues Company είναι μια πολυεθνική μπάντα με οκτώ μέλη - Teacher em 56th junior high school.. Ηλεκτρική κιθάρα, ακουστική κιθάρα, τύμπανα, πλήκτρα, ακορντεόν, μπάσο. Τα εναπομείναντα μέλη δήλωσαν χαρακτηριστικά πως «οι πυξ λαξ δεν μπορούν να υπάρξουν χωρίς τον μάνο και το συγκρότημα έχει οριστικά . Το φθινόπωρο του 2009, και ενώ ο καθένας από τα μέλη . Για μεγάλο χρονικό διάστημα μέλη του . Τα βασικά μέλη του συγκροτήματος ήταν οι φίλιππος πλιάτσικας, ο μπάμπης στόκας και ο μάνος ξυδούς.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα μέλη του  πυξ λαξ. Teacher em 56th junior high school.